Оглас за волонтери

download-1
Ве известуваме дека Луна Тринити-Тренинг центар за личен развој,комуникација и советување објавува оглас за ангажирање на волонтери / практиканти во склоп на проектните активности.

Кандидатите треба да имаат одлично познавање на англиски јазик, добро познавање на работа со компјутер додека предзнаења од областа на подготовка и реализација на проектни активности ќе се смета за предност.
Луна Тринити Ви нуди одлична можност да се стекнете со работно искуство во една професионална организација, работа на меѓународни проекти, соработка со владини и невладини организации од земјава и Европа, организирање на разни семинари, конференции итн.

Сите заинтересирани можат да достават писмо за интерес и кратко СV на следнава електронска пошта: lunatrinity.ngo@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *